Termijnmarktnotering aardappelen beschikbaar voor leden VTA

Vernieuwing website afgerond.

In de eerste week van dit jaar is de vernieuwing van de website en webapplicatie afgerond. In het afgelopen half jaar is de website van VTA drastisch gewijzigd. Dit was nodig om onze ambities waar te kunnen maken. Deze ambities hebben we omschreven als:

  • Meer leden werven, waardoor we (ook internationaal) nog meer body krijgen. Bovendien betekent meer informatie ook dat deze betrouwbaarder is.
  • Stimuleren om alle leden zoveel mogelijk informatie te laten invullen. Dit was een aandachtspunt dat door een aantal leden in het afgelopen jaar expliciet was aangegeven.
  • Meer interactie tussen leden creëren mogelijk met de inzet van sociale media.
  • Meer duidelijkheid voor de telers. De informatie moet snel en overzichtelijk in beeld komen en vooral overal actueel bij de hand zijn.
  • We willen meer informatie halen uit beschikbare gegevens om zodoende de achterstand wat betreft kennis en informatie van de markt ten opzichte van onze afnemers te verkleinen.
  • Gebruikersgemak verbeteren voor de telers en voor de beheerders.
  • Een webapplicatie ontwikkelen die op alle apparaten te gebruiken is.

Gegevens beschikbaar op alle apparaten

Het resultaat staat er! Een nieuwe site met een verfrissende uitstraling. Bovendien zoals gezegd een site die volledig responsive is: hij draait op alle apparaten. Of u nu achter de PC zit of achter uw tablet of smartphone. De site en de webapplicatie schalen dusdanig mee, dat u te allen tijde de informatie overzichtelijk en duidelijk in beeld heeft.

Termijnmarktnotering aardappelen beschikbaar voor leden

Daarnaast zijn op het ledengedeelte ook verschillende vernieuwingen aangebracht. Door het verbeterde gebruikersgemak zijn gegevens makkelijker op te vragen. Daarnaast zijn gegevens ook gemakkelijker in te voeren. Een belangrijke vernieuwing voor de onze aardappelleden is de beschikbaarheid van de realtime termijnmarktnotering. Wanneer leden zijn ingelogd kunnen zij deze in hun beginscherm aanklikken.